Promovarea site-ului de la web studio WEBIT în Chișinău

De multe ori în această secțiune oamenii se așteaptă să vadă un text mare, cu o descriere faptului că suntem eroi, cât de mult lucrăm și cât de multe am realizat pentru omenire, dar nu!

Desigur, suntem o echipă mare, nu numai prin faptul că împreună creăm proiecte unice și le promovăm, ci și prin faptul că într-adevăr nu putem munci unul fără altul. Imaginați-vă o tastatură fără a butonului Enter sau absența literei A. V-ați imaginat? Deci, tastatura este echipa noastră și lipsa oricărui membru al acestei echipe o face incompletă!

Împreună, am creat mai mult de 100 de proiecte, dintre care unele le puteți vedea în portofoliul nostru. Apropo, am început să colectăm „tastatura“ în 2003. Noi facem proiectare, logouri, bannere și brandbook. Am creat sisteme interne de raportare și management al documentelor, schimb electronic cu sistemul CRM, portaluri și site-uri web. Și în toate proiectele realizate de noi ne-am pus toate cunoștințele noastre.

Ne place să creăm magazine online de calitate, site-uri, birouri și portofolii. Dezvoltăm proiecte majore ca http://totul.md, https://www.rultehcom.com și mici precum http://www.dpp.md.

img
Social responsabili!

Suntem bucuroși să dezvoltăm și să sprijinim proiecte în scopuri caritabile: http://www.nashideti.md, http://www.indiafestival.md.

3 curiozități despre promovare

Site-urile create de WebIT diferă nu numai prin design, ci și funcționalitate interioară. Toate site-urile create de noi sunt:

  • Inițial optimizate pentru promovarea în motorul de căutare, pe baza recomandărilor oferite de experții noștri de SEO-promovare în Moldova
  • Organizate pentru indexare competentă de către motoarele de căutare
  • Elaborate de specialiștii tuturor departamentelor, de la tehnic la marketing!

Fiți siguri- site-ul dvs. Este conceput până la cele mai mici detalii!

Scopul nostru – bunăstarea companiei dvs.!

Noi facem ceea ce ne place, deci cu experiența noastră o facem bine!

Contactează-ne si vei primi toate consultările necesare de la specialiștii noștri!


În sus
Vă rugăm să completați formularul pentru a ne contacta sau sunați.