About inner
Despre noi

Despre noi

Suntem o echipă de profesioniști

Experiența noastră în dezvoltarea și promovarea resurselor de internet se întinde pe mai mult de 15 ani. În acest timp am implementat peste 500 de proiecte

Bine ați venit în lumea WEBIT - partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul dezvoltării web și al promovării site-urilor web. Suntem o echipă de specialiști care creează proiecte web unice și le promovează eficient. Nu vrem să vă supraîncărcăm cu text, dar vrem să vă vorbim pe scurt despre noi.

Despre cine vorbim?

Suntem mândri să fim una dintre cele mai bune echipe de dezvoltare web din Moldova. Comunitatea noastră este ca o tastatură: fiecare element are propriul său sens și este important pentru succesul general. Suntem uniți de un obiectiv comun - să creăm proiecte web inovatoare și de înaltă calitate.

Experiența noastră

Ne-am început călătoria în 2005, iar de atunci am creat peste 500 de proiecte web. Unele dintre ele sunt disponibile în portofoliul nostru. Am lucrat la o varietate de sarcini, inclusiv dezvoltarea de sisteme de raportare interne, schimburi electronice, sisteme CRM, design--ul cabintelor private. Punem toate cunoștințele și pasiunea noastră în fiecare proiect.

Proiectele noastre

Suntem specializati in crearea de magazine online, site-uri reprezentative si portofolii. Am implementat atât proiecte mari, precum internet magazin de cosmetică profesională efrumos.md și site pentru doctori și pacienți invitro.md, cât și proiecte mici, de exemplu, site-ul wipe.md.

Promovarea SEO

Site-urile pe care le creăm nu sunt doar atractive din punct de vedere vizual, ci și optimizate pentru optimizarea motoarelor de căutare. Urmăm recomandările specialiștilor noștri SEO pentru a ne asigura că site-ul dvs. este indexat cu succes de motoarele de căutare. Echipa noastră reunește specialiști din toate departamentele pentru a asigura calitate maximă în fiecare proiect.

Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe despre serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați. Suntem gata să vă oferim toate sfaturile necesare. Clienții noștri sunt prioritatea noastră și suntem întotdeauna gata să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele. WEBIT nu este doar o companie, este partenerul tău de încredere pe calea succesului în lumea online. Să creăm împreună viitorul internetului!

17+

Ani pe piață

300+

Clienți satisfăcuți

500+

Proiecte finisate

Colaborare

Ești gata să pornești un proiect?

Ne puteți suna sau folosi formularul de contact

Acest site este protejat de reCAPTCHA și Google Politica de confidenţialitate şi Termeni şi condiţii.

Comandă un proiect
Acest site este protejat de reCAPTCHA și Google Politica de confidenţialitate şi Termeni şi condiţii.