Google Ads

Google Ads

Dacă aveți nevoie de a promova produsul prin intermediul publicității în Google AdWords, vom plasa în locul potrivit o campanie de publicitate la momentul potrivit.

Doriți să comandați publicitatea contextuală cu plata pe clic pe Google AdWords? Publicitate, care, atunci când este configurată corect, va fi văzută doare de utilizatorii interesați și potențialii clienți?.

Specialiștii WebIT configurează reclama și întrețin campania companiei, ne permițând cheltuirea fondurilor pentru clicurile care nu sunt vizate.Vă vor ajuta, de asemenea, la optimizarea paginilor site-ul promovat pentru a îmbunătăți performanța campaniei. Publicitatea contextuală pe Google oferă o mare oportunitate de a crește numărul de clienți la cererea sezonieră de vârf, pentru a face publicitate pentru publicul țintă, precum și permite organizarea site-ul de lucru din primele zile ale lansării.

Chiar dacă site-ul dvs. este în top 5 site-uri în căutarea organică, promovarea contextuală are sens, deoarece aceasta va afișa site-ul dvs. pe cale organică și va concura cu site-uri similare promovate în Google AdWords.

Cu publicitatea pe Google AdWords, puteți:

  • Afișa anunțurile numai către publicul țintă
  • Începe campanii și opri în orice moment
  • Analiza eficiența cheltuielilor
  • Acoperă noi piețe.

Colaborare

Ești gata să pornești un proiect?

Ne puteți suna sau folosi formularul de contact

Acest site este protejat de reCAPTCHA și Google Politica de confidenţialitate şi Termeni şi condiţii.

Comandă un proiect
Acest site este protejat de reCAPTCHA și Google Politica de confidenţialitate şi Termeni şi condiţii.