Social Media Marketing

Promovarea companiei pe rețelele sociale

Rețelele sociale au încetat de mult să fie un fenomen pe internet și au devenit o parte din viața noastră de zi cu zi. Acum sunt - un instrument puternic de marketing pentru a promova site-uri web, servicii și produse.

Compania WebIT oferă servicii de promovare a afacerii prin intermediul rețelelor sociale din Chișinău, Moldova (și alte țări ....). Publicitatea și poziționarea corectă a brand-ului online, permite creșterea traficului pe site-ul dvs., prin urmare, crește numărul de comenzi. Un plan de plată flexibil și rapoarte detaliate cu privire la activitatea desfășurată va ajuta să identificați cel mai bun echilibru al costurilor și conversiei, astfel, veți avea întotdeauna o idee despre eficiența campaniei de publicitate.

Social Media Marketing- cea mai eficientă și rapidă metodă de distribuție a informațiilor și promovare a unei companii în mediul digital. Reclama tradițională pierde din putere în fața celei digitale, de aceea vă propunem servicii profesioniste de promovare prin intermediul rețelelor de socializare precum Facebook, Odnoklassniki, VK, Instagram, Twitter, YouTube. Creșterea numărului de utilizatori a rețelelor de socializare înseamnă creșterea numărului de clienți potențiali.

Serviciile pe care le oferim în social media sunt orientate spre rezultat și atingerea scopurilor propuse!

designe-images

 

În sus
Vă rugăm să completați formularul pentru a ne contacta sau sunați.