Web design in Chisinau

branding-img

Design-ul este o parte importantă în atragerea atenției consumatorilor și a clienților noi. În studioul nostru sunt profesioniști în web design, dezvoltarea de proiecte web, logo-uri, stil unical, bannere și multe altele.

Compania WebIT propune crearea unui design atractiv și de înaltă calitate. Dezvoltarea designului are loc numai după un studiu detaliat a companiei, produs și stilului individual. Vom găsi cea mai bună soluție pentru promovarea dvs.

 
Doriți ca pentru situl dvs. să fie elaborat un nou design sau reformatat cel vechi?
 
Serviciile noastre pentru design
designe-images

Designul site-ului

Crearea unui web design funcțional în Chișinău - acest lucru nu este un lux, ci o necesitate dictată de piața modernă a Serviciului Moldova.

Simplitatea, claritatea, individualitate și expresivitate sunt semnul distinctiv al unui web design bun. Astfel de designe este clar și simplu pentru utilizator. Acesta oferă vizitatorilor un studiu mai detaliat al conținutului sau executarea acțiunilor necesare (dacă este o pagină de destinație).

Dezvoltarea de proiecte web include întregul proces de la crearea conceptului pînă la crearea designului schematic.

Designul bannerelor - este o soluție de design pentru a atrage atenția! Designerii noștri vor combina cele mai bine culoarile și textul, creînd astfel un banner care va fi amintit și va atrage noi clienti, fie banner-ul web sau banner extern.

branding-img

Branding

Crearea unui logo - acesta este un pas foarte important și decisiv. Anume logo-ul este un simbol al brandului sau a companiei dumneavoastră.

Mărcile și semnele comerciale - nu sunt doar un design frumos, ele crează un caracter unic și memorabil al companiei. Oferim servicii profesionale și branding a identității.

Noi creăm logo-uri și stiluri individuale pentru companiile de toate nivelurile. Orice produs a companie, indiferent dacă acesta este un mediu de publicitate tradițională sau digitală, trebuie să redaie ideea brandului și să reflecteze filozofia lui.

Serviciile noastre includ, de asemenea: dezvoltarea caracterului, denumirea, dezvoltarea de carte de brand, copywriting.

designe-images

Poligrafie

Pentru obiectivele de marketing ale companiei dvs., oferim design de publicitate. Dacă doriți ca campania să aibă succes, primul lucru pe care merită de gândit este un design atractiv, pentru că aceasta este ceea ce decide succesul activităților promoționale.

Noi creăm

  • Design broșură
  • Design de pliante
  • Design corporativ
  • Design de ambalaj
  • Design calendar
  • Publicitate outdoor
  • Proiectare standuri-lor expozitionale
branding-img

Servicii UI / UX design

Site-uri sau aplicații mobile, echipamente industriale sau terminale de plată - toate acestea necesită interfețe pentru interacțiunea cu utilizatorii. Sarcina principală a interfeței - este de a ajuta utilizatorul să își atingă obiectivele, în cel mai simplu mod.

Noi cream interfețe eficiente.

În elaborarea design-ului de interfață, ne străduim întotdeauna să mențină un echilibru între frumusețe și confort. Pentru a face acest lucru, aplicăm principiile de bază ale UCD (proiectare, centrată pe utilizator), în combinație cu elemente de stil modern. Noi creăm un design de interfață, care este nu numai convenabil de utiliza, dar este și funcțional.

Elaborarea aplicatțiilor

În fiecare zi numărul de utilizatori de smartphone-uri este în creștere, de aceea cererea pentru aplicații mobile este în creștere. În studio, vom crea aplicații mobile și jocuri pentru iOS și Android. Întregul proces de la proiectare pînă la programare și animare va fi executat de profesioniști. Cel mai interesant, confortabile și intuitive aplicații - toate acestea sunt beneficiile în urma cooperare de succes cu WebIT.

designe-images

Ilustraţii

În funcție de dorințele clientului, oferim de asemenea servicii pentru grafică și animația acesteia. Elaborăm grafică unică, creînd în același timp ceva special, ceva care va fi asociat cu marca sau compania dumneavoastră. Ne place să picteze ilustrații frumoase și să le animăm, animație 2D pentru orice scop, fie că este vorba de reviste, calendare sau site-uri web.

Și dacă aveți nevoie de un model- frumos atunci aveți nevoie de noi! Ideile dvs. sunt ușor de realizat în realitate, tot de ce este nevoie este doar să ne contactați.


 

În sus
Vă rugăm să completați formularul pentru a ne contacta sau sunați.