Crearea site-urilor

Creare site-urilor in Moldova

Crearea site-urilor

Exemple de lucrări

Crearea site-urilor web în Moldova este o oportunitate perfectă pentru dezvoltarea companiei dumneavoastră şi creşterea nivelului de vânzări. Un web site bun promovează serviciile și produsele zi și noapte. Aceasta amplifică eficiența activității companiilor mici, mari și antreprenorilor individuali.

Aveți încredere în experiența noastră de peste 13 ani, în mediul online sunt mai mulți doritori de a cumpără un produs sau serviciu oferit de compania dumneavoastră decât vă imaginați. Crearea site-urilor web în Moldova, nu este o decizie de investiție simplă, este o decizie care va hotărâ soarta eficacității site-ului. În compania noastră noi creăm site-uri de calitate, destinate dezvoltării afacerii sau scopului pentru care îl creați. Necesitatea creării unui site web în Chișinău este mereu în creștere, datorită dezvoltării pieței și concurenței crescânde. Mediul online capătăt tot mai multă popularitate, de aceea noi oferim servicii nu doar în crearea site-urilor, dar și în promovarea lor.

Serviciile noastre în elaborarea site-urilor:
Creare site-urilor in Chisinau

Magazin online

Internet magazinul va ajuta convinge clienții noi cu privire la beneficiile de a face o achiziție de la tine.

Acest lucru necesită un site:

 • Cu design atractiv și adecvat
 • Cu interfață și structură clară
 • Cu conținut util pe fiecare pagină

Acesta va informa, de asemenea, clienții dvs. cu privire la noi produse, promoții și reduceri.

WebIT oferă servicii pentru a crea un magazin online în Chișinău și Moldova. Mai mult de 13 ani de experiență în crearea de site-uri și o abordare responsabilă pentru a permite dezvoltarea de produse de foarte înaltă calitate în domeniul tehnologiei informației, ceea ce reprezintă un răspuns pozitiv în inimile clienților noștri. Odată ce am stabilit publicul țintă, vom alege stilul și ideea. Putem crea un site atractiv, care va transforma vizitatorii în cumpărători.

branding-img

Site-ul personal

Creați un site personal carte de vizită - este, probabil, cel mai bun mod de a informa clienții potențiali despre serviciile gama de produse oferite.

Un site bine gândit și un design ușor, va permite vizitatorilor să aprecieze și să găsească informația necesară mult mai repede. Design de calitate și funcționalitate ridicată a site-ului va asigura dezvoltarea cu succes a afacerii dumneavoastră.

designe-images

Landing Page

O pagina de destinație bună - este un instrument modern de marketing pentru a crește vânzările de produse sau servicii, extinderea bazei de clienti, promovarea de noi produse pe piață. Succesul paginii de destinație în Moldova depinde de calitatea designului site-ului și a conținutului care vizează un anumit public țintă.

Această pagină este creată astfel încât clientul să nu fie distras de alte link-uri sau informații, acesta trebuie să facă alegerea de a cumpăra sau de a părăsi pagina, ceea ce crește foarte mult conversia. Pe această pagină există întotdeauna oferte de vânzare unice,cum ar fi, transport gratuit sau preț special pentru produsul propus, care determină clientul să ia o decizie de câteva ori mai rapid.

Beneficiile din crearea unei astfel de pagini nu se vor lăsa așteptate mult timp. Prin crearea acestei pagini, promovarea produsului sau serviciului nu doar vor obține rezultate excelente, dar, de asemenea, vor crește gradul de recunoștere a mărcii.

Prin urmare, atunci când creăm landing page, suntem ghidați de regulile stricte ale designului site-ului și a conținutului care nu doar să-i placă clientului, dar, de asemenea, să vîndă cu succes, promoveze, colecteze informații de contact, etc.

Crearea landing page în Chișinău și Moldova - asta e ceea ce ne place și știm să facem.

branding-img

Site-ul corporativ

Site corporativ este o resursă pe scară largă on-line cu numar nelimitat de pagini și niveluri ale secțiunilor. Crearea unui astfel de site-ul implică transferul stilului corporativ și desing-ului companiei.

Un site de calitate creează o imagine pozitivă a companiei pe Internet, așa că la WebIT suntem foarte atenți la toate etapele de creare a unui site pentru produsul final pentru a deveni pe deplin un reprezentant cu drepturi depline al societății în rețea și a genera un profit cât mai curând posibil.

designe-images

Aplicații web

Tuturor clienților care au comandat crearea unui site, compania noastră le oferă o gamă largă de funcționalități suplimentare. Cu acestea veți putea face site-ul mai util pentru clienți.

Putem adăuga pe site-ul Dvs:

 • Calculatoare orice dimensiune
 • Animație
 • Hărți și vremea
 • Suplimente sociale
 • Conectarea sistemelor de informații
 • Chat on-line
 • Știri
 • Multimedia
 • Calendare și evenimente
 • Alte completări
 

În sus
Vă rugăm să completați formularul pentru a ne contacta sau sunați.